Tegyünk közösen a digitális jövőért!

Tegyünk közösen a digitális jövőért!

Minden diáknak legyen számítógépe Magyarországon!

Tudjuk, hogy nagyon sok olyan diák van az országban, akinek nincs megfelelő informatikai eszköze ahhoz, hogy a járvány miatt kialakult helyzetben otthon is folytatni tudja a tanulmányait valamilyen digitális platform segítségével.
Azt is tudjuk, hogy nagyon sok olyan eszköz van ugyanakkor a vállalatoknál, vállalkozásoknál, ami számukra már nem használható, leselejtezésre került, de böngészésre, tanulásra még tökéletesen alkalmas lehet.

Ez az oldal azért jött létre, hogy ezeket a leselejtezett számítógépeket, monitorokat, laptopokat újrahasznosítsuk.

Eddig leadott eszközigény: 2622

Összekapcsoljuk az igényeket és a felajánlásokat. Először az iskolai alapítványokat és tanodákat kérjük, hogy összegyűjtve adják le nekünk az igényeket az ország bármely pontjáról! Abban bízunk, hogy Ti ismeritek legjobban, hogy mire van szükség helyben, a beérkezés után pedig ki is tudjátok osztani az eszközöket a diákoknak.

Kérjük töltsétek ki a középső, "Alapítvány/Tanoda vagyok" űrlapot!

Ezzel párhuzamosan olyan vállalatoktól, vállalkozásoktól várjuk a felajánlásokat, akiknek min. 5 db használaton kívüli, de jól működő asztali számítógépe, monitora, laptopja van, mert így tudunk a leggyorsabban és a legnagyobb számban eszközöket előteremteni. A felajánlásokat közvetítjük az iskolai alapítványok felé!

Kérjük töltsétek ki a bal oldali, "Vállalkozás vagyok" űrlapot!

Személyes környezetünkből is tudjuk, hogy nagyon sok lakossági adomány is lenne, ezeket a kialakult járványügyi helyzet miatt rövid idő alatt nem látjuk reálisnak teljesíteni, ebben türelmet kérünk! Hosszú távú célunk egy olyan transzparens online platform fejlesztése, ami képes lesz az egyéni adományozás teljes folyamatát is lekezelni.

Vállalkozás vagyok (felajánlok)

Várjuk olyan vállalatok, vállalkozások jelentkezését, akik használt, de még jól működő asztali számítógépet, laptopot, monitort, vagy tabletet adományoznának. Az alábbi űrlap kitöltésével jelezzétek, hogy hány eszközt tudtok felajánlani, telepítettek-e az eszközök, és hogy tudtok-e szállításban is segíteni!

Milyen eszközöket szeretnél felajánlani?
Alapítvány/
Tanoda vagyok

Várjuk olyan iskolai alapítványok, tanodák jelentkezését, akik az adományként kapott informatikai eszközök eljuttatását is vállalni tudják az érintett diákok részére. Az alábbi űrlap kitöltésével jelezzétek, hogy hány eszközre lenne szükség, tudtok-e segíteni jogtiszta szoftver telepítésben, szállításban is!


Milyen eszközökre lenne szükség?Partnernek jelentkezem

Várjuk olyan partnerek jelentkezését, akik a folyamat bármely részében segíteni tudnak. Arra számítunk, hogy elsősorban szállításban, számítógépek telepítésében, informatikai tanácsadásban, adományozással kapcsolatos jogi és pénzügyi kérdésekben lehet szükség felajánlásra, illetve pénzbeli adományra. Jelentkezni a partner@tanuljagepemen.org email címen tudtok!

Rólunk

Ezen az ötleten több mint két éve ücsörgünk, de az iskolák kényszerű digitális átállása miatt kialakult helyzet kiprovokálta, hogy elinduljunk egy gyors megoldással, ami menet közben tovább fejleszthető. János az alapötletet hozta, András pedig a HRENKO Digital Agency tulajdonosaként az online megoldásokról szerzett tapasztalatát és a szükséges infrastruktúrát. Reméljük, hogy ez az oldal csak az első lépés, hiszen azzal segíthetünk másoknak, hogy újrahasznosítjuk a máshol selejtezésre került informatikai eszközöket, amivel közben a környezet terhelését is csökkentjük.

Hrenkó András
Hrenkó András
Horváth János
Horváth János